Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım

08:00

Foursquare olarak yayına başlayan ve zaman içerisinde isim değiştiren Swarm hesap silme nasıl yapılır sorusuna yanıt vereceğiz. Foursqure, çıktığı ilk günden itibaren dünya genelinden insanları kendisine hayran bıraktı. Tabi ki kısa süre içerisinde uygulama büyüdükçe özellikleri de ister istemez büyüme eğilimi içerisine girdi ki bu durum çok çok önemli bir durum.

Zaman içerisinde Swarm uygulamasına geçildi ve tüm özellikler bu uygulamaya taşındı. Öyle ki MAJÖR terimi de bu uygulama ile birlikte geldi. İnsanların gittikleri mekanlarda puan kazanmaları gibi bazı yeni ve rekabet getiren özellikler eklendi. Swarm hesabı nasıl silinir sorusu ise birçok kullanıcı tarafından aratılıyor. İşte tam da bu noktada sizlere resimli bir anlatım sunmak istiyoruz.

Swarm Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Bu işlemi internet üzerinden yapmanız gerekiyor. Facebook ya da Instagram’da olduğu gibi uygulamadan hesap silme işlemi ne yazık ki mevcut değildir. Swarm hesabı dondurma işlemi de yine aşağıda sizlere sunduğumuz bilgiler doğrultusunda yapılır. Dolayısı ile tüm seçenekleri enine boyuna adım adım doğru şekilde izleyin. Herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

A-) Hesap silme işlemini Foursquare üzerinden yapmak durumundayız. Bu neden dolayısı ile BURAYA TIKLAYARAK hesap silme talep sayfasına ulaşmamız gerekiyor.

swarm-hesap-silme-nasil-yapilir

B-) Yukarıdaki linke tıklamanızın ardından giriş ekranına yönlendirileceksiniz. Bu ekranda Swarm ve Foursquare ortak bilginizi girerek giriş yapıyorsunuz.

swarm-hesap-silme-islemi

C-) Üye girişi yaptıktan sonra doğrudan yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekranda ki seçenekleri eksiksiz bir şekilde doğruladıktan sonra DELETE ACCOUNT sekmesine tıklıyorsunuz.

D-) Delete Account butonuna tıkladıktan sonra sizden bir kere daha onay isteniyor. Onayı verdikten sonra hesabınız silinecekler listesine ekleniyor.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Swarm hesap silme talebi oluşturduktan sonra 15 günlük bir zaman dilimi içerisinde vazgeçebilirsiniz. Ancak 15 gün içerisinde vazgeçmez iseniz hesabınıza dair her türlü geçmiş bilgi ve detaylar silinecektir. Bir daha geri getirilmesi de mümkün olmayacaktır.

Tabi ki her geçen gün sistemler ve yöntemler güncelleniyor. Takıldığınız ya da soru sormak istediğiniz durumlarda yorum alanlarımızı kullanmayı ihmal etmeyin. En kısa süre içerisinde tüm sorularınıza en hızlı şekilde cevap vereceğiz.

Yanıtla