Swarm Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Swarm hesap silme ve hesap kapatma konuları son dönemlerde ilgi görmektedir. Bilindiği üzere konum bildirme ve aynı konumdaki kişileri görebilme özelliği diğer uygulamalardan ve sistemlerden Swarm’ı ayırmıştır.

Amazon artık Türkçe! Hem de ödeme sayfasında %18 vergi indirim uygulanıyor. Hemen deneyin:

Birçok kişi gittiği yerde Check In yaparak nerede olduklarını arkadaşlarına bildirebilmektedir. Ayrıca gitmiş olduğunuz yerlerde fotoğraf çekerek yer bildirimi de yapabilir, hesabınıza kendi fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz. Gitmiş olduğunuz yerin sayfasına girerek orada kaç kişi olduğunu ve kimlerin olduğunu da görebiliyorsunuz. Arkadaş ekle ve mesajlaşma özelliği ile tanıdığınız veya sizinle aynı yerde bildirim yapan tanımadığınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bir yerde 30 gün boyunca en fazla bildirimi yaparsanız sayfayı ziyaret eden kişiler profilinizi görebilecektir.

Swarm bu yönleri ile diğer sosyal uygulamalardan daha da farklılaşsa da bazı kullanıcılar belli bir müddet sonra kullandıkları uygulamadan sıkılabilmektedir. Bu uygulama da diğer sosyal ağlar gibi zamanla bazı kullanıcıları için sıradanlaşabilmektedir. Buna bağlı olarak hesabını kapatmak isteyen birçok kişi Swarm hesap silme ile ilgili araştırmalar yapmaktadır.

Foursquare uygulaması üzerinden çalışan Swarm hesabınızı silmek istiyorsanız öncelikle Foursquare hesabınızı silmeniz gerekmektedir. Bu hesaplar birbirleri ile bağlantılı olduğundan Swarm, Foursquare üzerinden çalıştığından öncelikle bu hesabın silinmesi gerekmektedir. Swarm hesap kapatma işlemini ne yazık ki telefonunuzdan gerçekleştirmeniz de mümkün değildir. Eğer hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız bunu bilgisayarınız üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca diğer sosyal ağlarda bulunan ‘Hesap Dondurma’ özelliği Swarm’da bulunmamaktadır. Bu nedenle hesabınızı silmeden önce iyi düşünmeniz gerekmektedir. Çünkü tekrar hesabınızı aktif etmeniz ve kullanmanız gibi bir durum söz konusu değildir.

Instagram hesabınızı nasıl dondurabileceğinizi öğrenmek için bu linkteki yazımızı okuyabilirsiniz.

Swarm Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Hesap silme işlemini telefonunuzdan gerçekleştiremeyeceğiniz belirtmiştik.

  • İlk olarak bilgisayarınızın internet tarayıcısından Foursquare internet sitesine giriş yapmalısınız. Burada Swarm hesabınızın yani Foursquare hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini girerek hesabınızı açın.

foursquare hesap kapatma

  • Daha sonra ise  https://tr.foursquare.com/delete_me linkine tıklayın. Daha sonra karşınıza Swarm hesap silme işlemini tamamlamanız için bir sayfa gelecektir. Bu sayfada tıpkı diğer sosyal ağlarda hesap kapatma işleminde olduğu gibi hesabınızı neden kapattığınız ile ilgili seçenekler karşınıza gelecektir. Üst kısımda buluna seçeneklerden size uygun olanı seçebilir veya özel bir nedeniniz varsa diğer kutucuğunu işaretleyerek kendi hesap kapatma nedeninizi belirtebilirsiniz. Neden belirttikten sonra alt kısımda “Emin Misin” başlığı altında hesabınızı silmeniz halinde bir daha kurtarılamayacağı ve hesabınızı tekrar kullanamayacağınız belirtilmektedir. Bu bilgileri ve uyarıların altında ise “Delete Account” butonu yer almaktadır. Sayfanın en alt kısmında yer alan butona tıklayarak hesabınızı tamamen silme işlemine devam edebilirsiniz.

swarm hesap silme

 

  • Butona tıkladığınızda sizden tekrar Swarm hesabınızın şifresi istenecektir. Şifreyi girdikten sonra artık hesabınızı tamamen silmiş olacaksınız. Hesabınıza, paylaşmış olduğunuz fotoğraflara ve yer bildirimlerinize ulaşılamayacağı gibi daha önce yapmış olduğunuz yer bildirimleri de tamamen silinecek ve Swarm hesap kapatma işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Herhangi bir sorunuz var ise aşağıdaki yorum kısmına belirtebilir, bizden veya ziyaretçilerden hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz.

Yanıtla